Click this

Thursday, August 2, 2012

Mercedes Benz apprentice Graduation Day

Assalamualaikum

Hari tu aku gagahkan jugak ikut sebab dah janji dengan Angah nak teman dia pergi Subang walaupun ada 3 paper tak lepas lagi. Kesian pulak dekat dia kalau tinggal sorang sorang dekat tempat graduation tu sebab dua orang je yang boleh masuk dewan. Biasalah, rules convocation kan. Macam dekat universiti lah, Mercedes pun tak kurang bezanya.


Duludulu, masa aku nak masuk matriks sepupu aku ni apply masuk Mercedes Benz apprentice. First time aku dengar pasal ni sebenarnya. Ouh, mercedes ada ambil apprentice ruparupanya. Sekejap nye lah masa berlalu, dah tiba hari graduation. Tapi yang interesting nya bila graduation dorang sambut 50 orang je. Aku rasa lagi best dari graduation dekat universiti. Ahahaha. Yelah, takde sesaksesak berpanas segala. Yang attend semua kawankawan sekelas je pun. 


Jejaka Mercedes habak ang. Boleh la order satu Merc kat dorang ni. 

Kot kot la ada nak cari calon menantu. 

Cousin saya. Kawan compete UPSR, PMR, SPM.

Gegerls je yang teman. Hot cousin kitew.

Enjoying themselves.

All the apprentice and their trainer

Style kat sini makan berdiri, untuk mingle mingle gitew

Bawak notes tu nak study. Tempat dah feeling dah.

Jenjalan tunggu dorang. 

Panas tetap nak photoshoot jugak aih!

Sementara tunggu sesi dorang habis, satu hotel tu kitorang jalan dan berphotoshoot. Tapi, punya lamalah pulak, so sementara menunggu.. woosshh kitorang terbang pergi Skypark Subang yang baru renovate tu. Grab apple ice tea dan big apple donut lepaklepak sampai almost 5. Pergi hotel balik, sambung makan makanan dekat sana. Ahahaha. Makan tak hentihenti. Memang tak rugi lah follow dorang. Ouh! Selamat bergraduasi Adib Syazwan Bin Khazariman.


Venue: The Saujana Kuala Lumpur, Golf and Country Resort, Subang

2 comments:

Wan Ahmad Izudean said...

pertama kali aku dengar Mercedes Benz apprentice ni. yelah x minat automotive kan.hehe

kau plak dua tahun lagi kan? sabar jelah.haha

Shyra. said...

Kan. Aku pun cm kau la, xtau. Tapi cm bagus gak merc nih. Ada elaun, kerja ngan dorang. Hehe. Yup, 2 tahun lagi.