Click this

Wednesday, November 2, 2011

Pray for me dear.

Assalamualaikum.

Heyya! 
Baru balik dari kelas.
Dari pukul 10 pagi tadi sampai lah pukul 5 petang ni.
Ouh tapi itu bukan masalah pun.
Relax je.


But the problems is..
Malam ni ada perjumpaan apakebenda entah untuk ahli Al-Biruni Fakulti Sains.
Dari pukul 8 malam sampai pukul 10 malam.
Mungkin lah sampai pukul 10 malam, tapi selalunya mesti drag banyak masa.


Dan malam ni jugak ada meeting untuk MTM & MPM kolej pukul 11 malam. 
Meeting apa, masih tak tau. 


Dan malam ni jugak seharusnya buat meeting floor untuk program Sesa.
Kena cari orang untuk masuk bertanding segala. 
Celah mana nak cari masa untuk buat meeting, pun masih tak tau.


Dan esok ada presentation ecology yakni satu apa pun aku tak prepare untuk report yang seharusnya malam ni perlu dicompile kan. Mana nak cari masa untuk cari journal buat report ecology? Dengan segala meeting yang malam ni jugak nak ada. 


Dan berita buruk, kelas esok start pukul 8 pagi dan berakhir pada pukul 5 petang.


Sungguh la aku berdoa supaya semester ini lebih dipermudahkan dikemudian hari.
Tak sanggup dah melalui hari yang dari start semester 3 penuh dengan stress and eyebag.
Harihari tidur pukul 4 pagi apa kes.
Ada hari yang tak tidur langsung pun ada.


Ya Allah.
Permudahkan lah. 
Kuatkan lah kami Ya Allah.
Ameen.


Ouh bye!
Nak buat assignment.
:)



Messy table.
Everyday like this.
T____T

1 comment:

Infinity Love said...

be strong kakak :)
GAMBATTE NE!