Click this

Thursday, October 13, 2011

update

Assalamualaikum

Percaya atau tidak, hari yang penuh dengan dugaan telah berlalu pergi. My ting tong Thursday. Ouh mungkin juga buat coursemate yang lain. Maha dahsyat dan yang pasti malam ini merupakan malam penenang. Tenangkan fikiran yang selama ni hampir meletup dan semalam satu hari tak tido.


Ada tiga lab report kena submit minggu ni dan ada presentation dan ada test.


Jadi kiranya semalam adalah hari yang paling disaster. Siapkan lab report, last minit buat slide dan paperwork untuk presentation dan tak lupa jugak baru lah gelabah ayam nak baca Ecology untuk test 1. And everything start at 8 pm. 

DISASTER

Tahan mata dengan 2 cawan white coffee. Pukul 10 baru nak study Ecology bab 1 sampai bab 11. Dan pukul  6.30 pagi baru buat preparation untuk presentation pukul 9-10 pagi nanti. Sesampai di kelas, first group present. 

Tick tock tick tock. 

9.30

Tick tock tick tock. 

9.40

"Harini 1 group jela present. TAKSEMPAT"



DEMMMMM....


Test ecology, usah ditanya.


2 comments:

Wan Ahmad Izudean said...

kesianya korang! aku ok lah sem ni 2 lab je..

sem-sem hadapan ada 4 lab setiap minggu..matilah! :P

Shyra. said...

aku sem ni 4 lab gak wei.

mmg mengila!