Click this

Thursday, June 16, 2011

Bila dapat jumpa kawan lame

Assalamualaikum.
What are you guys doing? 
I'm tired. Mungkin sebab dah lama tak keluar jalanjalan sakan semenjak cuti semester ni. Kalau dulu, selalu je menapak pergi The mines, Midvalley segala. Tapi disebabkan dah lama tak exercise, jalan sikit je dah boleh buat mengah.

But still, I'm having fun with my beloved friends Dayana and Fatin. Well, pergi Jusco je pun and makan dekat Johnny's. Nak kata tawaf satu Jusco 2 3 4 kali tak jugak. Tapi penat. 
(T__T)

Melawat ayah Farhanah dekat hospital tadi. Hey Farhanah, I know you are strong enough that Allah knows you can face it (the probs). Berdoa banyakbanyak okay!

Then, pergi culik Tajuzzaman dekat rumah bawak lari pasar malam. Cool kan? 
Hahahah.






Ni pulak budak paling excited bila jumpa makanan. Compare to those two, budak ni lah yang makan paling banyak dengan gembira sekali. Let me buktikan!


Ni memang muka gembira dapat makan apa yang diidamkan.


See. Told ya. 

Whatever it is, I love my friendship tak kisah lah dengan yang 2 diatas atau yang tiada dalam gambar. This is what we call as kawan sampai bilabila. Hidup. Mati. Lepas mati. Sampai bilabila.

Okay selamat malam you all!
Tidur dengan nyenyak.
Salam

14 comments:

Ohh Byha said...

sedapnyerrrr makan johnny . . . .
hua3 :')

FaiZaH Fyn said...

ouh enchek tajuz pun ade :)

Wan Ahmad Izudean said...

makan steamboat! blanja aku sem depan!

Nur Zaheera said...

best nya dapat jumpa kawan =')

Shyra. said...

nurzaheera: yup!

Shyra. said...

dean: haha. kau belanja la kat maeps!

Shyra. said...

byha: tu yang mengidam tu!

Shyra. said...

faizah: a'ah. :)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

sengal, aksi kau sgt gelojoh..hahaha :D

Shyra. said...

feeza: sangat weyh! bhahaha.

cik wawa said...

amboih.mkn kt johnny tu...heehe

Shyra. said...

wawa: yummy!

Muhd Fadil said...

nak joni gakkkkk

Shyra. said...

muhdfadil: Beli sendiri. :P