Click this

Saturday, April 2, 2011

Apa saja FBI

Currently listening to Dekhiye Aji Janeman from Kya Kehna. Ouw! Hindustani.


Hari ni semua pakat post pasal Maharaja Lawak. Perghh tension betol sebab tak dapat tengok, tak gigih pulak nak naik cafe semata nak tengok Maharaja Lawak kan. Ahh nasib lah kan dah duduk jauh dari rumah. -.-'


Ouh, cakap pasal Maharaja Lawak teringat pulak dekat pelawak favourite saya Zizan.   (:  
So, apa kena mengena dengan program abang FBI (Faizal bin Ismail) pulak?


Hei saya dapat face to face dengan Zizan raja lawak okay sila jeles sekarang kalau nak. Nampaknya tak rugi jadi penonton untuk program Apa Saja FBI TV9. Betul tak tipu, kalau korang nak korang pun boleh jadi penonton jugak. Makan semua ditanggung plus dapat upah lagi. 


So, it was at 4 in the evening sampai dekat studio dan dijamu oleh pihak TV3 dengan Mcd I'm lovin it! See berbaloi kan datang program ni. But I have to admit here that it was so damn exhausted that day sampai rasa macam please I do not want to do this anymore. Dan habis rakaman dalam pukul 11 camtu. Eyh yekew? Ntah lah..


Episod pertama artis jemputan dia adalah Zizan raja lawak dengan Harun salim Bachik. Yang ni gelak tak berhenti dari tak start rakam sampai lah habis rakam. Episod kedua pulak ada Mas Idayu dengan Dato' M Daud Kilau. Bhahaha. Okay, Mas Idayu memang garang.  :P


 Eyh tapi seronok, tapi penat sikit, tapi dapat makan, dapat duit, dapat jumpa artis, tapi penat. Penat! Memang berkampung lah dekat situ. Korang sanggup? Kalau sanggup sila lah pergi. Ada bakat menari? Boleh gelak bila disuruh? Suka tepuk tangan sampai tangan rasa sakit? Kalau semua boleh, hah! Boleh lah join rakaman untuk 2 episod selasa depan. Especially bebudak KTDI UPM kalau nak pergi cepatcepat lah booking tempat ye.


Tempat berkampung. Comel kan TV die. Erk.


Dalam studio. Camera tak yah cakap lah keliling kitorang dah. 


Senior!


Studio Apa Saja FBI.


FBI syok sendiri. Tak caya tengok muke die. Bhahaha!


Abang Zizan! Ramai peminat tu.


Tak tawu nak cakap ape.


Memang semulajadi FBI ni kelakar orangnya.


Studio



Yeah. Menghiburkan? Memang sangat menghiburkan lah kalau di entertain oleh FBI and crew yang lain. Gelak tak berhenti lagi lagi bila Zizan start masuk. Memang dia sangat kelakar adoii! Maka, tujelah yang nak dikongsikan bersama korang semua. 


Bila episod ni ditayangkan? Ye saya taknak bagitahu. Pandaipandai lah tengok iklan yang ada Zizan, FBI dengan HSBC promote nanti. Hahaha.


Lastly hamek kau gambar tuan belog sorangsorang.




PeeAss: Syiro Tiera dah update dah ape yang korang nak sangat.



1 comment:

Cik Rara! said...

apekah yang Rara post? part 2 ka?ahahhahaha..