Click this

Saturday, August 27, 2011

Ages

Assalamualaikum


*mata lihat kalendar di hujung kanan desktop*
Dua puluh tujuh haribulan lapan. 
Lagi tiga hari je nak raya nampaknya.


Berita buruk sampai lama dah. Eh. Macam tak baik pulak consider benda tu sebagai berita buruk kan. Tapi redha kan saja.  Tapi kenapa la time raya macamni baru nak panggil masuk awal. Masa time boringboring duduk rumah takde pulak kena panggil balik. Nasib.


Manusia mana lagi yang kena korbankan rayanya sematamata untuk sambut dan uruskan pelajar baru masuk universiti abad ini? Sila angkat tangan. Ye, saya pun sama. Tapi awal nya tak menahan. Empat hari bulan sembilan dah kena masuk. Ehem. Rasa diri ini penting pula untuk kolej. Boleh?


Tapi entah kenapa tak rasa sedih sangat nak masuk awal. Mungkin sebab dah bosan stay rumah lama sangat. Empat bulan feels like ages you know? Macammacam dah aktiviti dekat rumah ni dipenuhi. Yes. When you have too much time to kill, then you know. Masak tak payah cerita. Macam macam resepi dah cuba. Nak makan pun penat.


Okay. Tak sabar nak raya. Lepastu off to UPM pula. So, next semester kena lead orang pulak. Okay. Lead, don't be led. Untuk semua junior yang akan daftar di Kolej Tun Dr. Ismail, UPM pada tujuh hari bulan lapan dua ribu sebelas, annyeong! :P


2 comments:

kura said...

fuyo. hobi memasak la ni kat rumah -00-

Infinity Love said...

biasalahh tu. dah jadi senior kan! mari berbakti untuk uni kita..hehe