Click this

Tuesday, July 19, 2011

Di atas normal

Assalamualaikum.

Hi guys! 
Hidup saya sudah kembali normal.
Dimana saya sudah mula makan lewat malam menonton movie diatas katil.
Di atas normal.
It is abnormal ACTUALLY.



No more work.
No more hardwork!
Tunggu gaji masuk saja.
:)

13 comments:

qinairaulfa. said...

tengok cerita apa tu.. cam kenal je. haha :D

Shyra. said...

@qinairaulfa hahaha. KL gangster la upa..

kura said...

sama laaaa dgn sy! huehuee. haa tggu gaji masuk. tp kau gaji dah masuk pun simpan ye utk bekalan masa hadapan. wuh wuh.

Shyra. said...

@kura ceyh. aq memang pikir jauh sebatu. hahahaha.

kura said...

aku pun nak pk jauh la nnt. xnak kacau duit gaji. kau jadi saksi. ok?

ok merepek je tu. heh. haha

Shyra. said...

@kura kau harus pikir jauh. tahun depan nak kawin kan?

kura said...

kawin? kawin? humm. aku rasa aku belum bersedia lg. so xseharusnya pk. tak gittewww? cehh! haha

Shyra. said...

@kura hoh! baiklah kalau gitteewwwwwwww. Nanti kalau kelaur, leh blanje makan steamboat pulak.

kura said...

ah. tak kan aku makan steamboat. baik aku beli barang2 dia then men masak2 kat rumah.. lg best. gittewwwwwwwwwwwwwww. haha

Shyra. said...

@kura beli barang2 steamboat, makan kat umah majikan baru syiokk!

kura said...

itu aku sgt sokong! nnt aku usulkan cadangan kau ke majikan k. amboi. hahaha

Infinity Love said...

keje apa kak?

Shyra. said...

@infinity love keje jadi interviewer. interview orang pasal politik.