Click this

Monday, April 4, 2011

The Mines shopping centre punya DUTA


Nak rasa claypot rice paling best?? 
Jom terjah foodcourt Mines. 
Claypot rice terbaik!


Claypot rice with egg RM5.60 for lunch.


My favourite picture. Jalan-jalan cari makan.


Mcd for dinner.


Nak tempat karok best? 
Mines sediakan 2 tempat untuk melalak!



RM 20 sejam. 


Ataupun tempat yang kedua ni terbaik!
Mahal sikit tapi selesa besar dan cantik lagi.


Just K.


Awesome!


Small room dah macam medium room.


Nak shopping dress murah?
Mines sediakan banyak kedai untuk korang berbelanja.
Nak mahal? Nak murah?
Semua ada.


I'm in love with this maxi skirt! RM 69.90 at Optimo boutique.


Long maxi skirt at Zaggle boutique. RM 45 - RM 60


Tingkat atas ada jual gadget untuk phone, laptop, camera etc etc.
Boleh naik bot bersiarsiar kalau agakagak macam tak larat nak follow gf or bini bershopping.
Kan?


Lastly, pasti korang akan happy macam ni .









Amacam? Berjaya tak jadi duta untuk shopping centre? Bhahahaha. 
Okay kantoi I mixed blue shirt dengan green handbag. Macam hape!
Kantoi lagi karok 2 tempat dalam 1 hari walaupun purse tak bawak.
Ouh! Kantoi I tak bawak purse during that day.


Whatever it is! It was the awesome day ever girls! 
Thanks!

6 comments:

Chegu Zubir said...

dah macam iklan the Mines pulak..kih3...

jom baca nih
Lelaki dengan Egonya..Perempuan dengan Cerewetnya...Apa pula kata Anda???
Ungkapan "terima kasih" ...Adakah sekadar ungkapan sahaja????

Shyra. said...

hehe.. memang nak jadi duta untuk mines ni..

ada mokhtar said...

bestnye karok... dah lama tak melalak-lalak =)

Shyra. said...

ada mokhtar : lepasni jom g melalak sesame. hehe

IzudeanIzed said...

hah'a korang memang leh jadi duta mines ..haha cam best je...!

Shyra. said...

xpresikuseven: memang best+release stress weh!