Click this

Thursday, March 31, 2011

Projek mega bakti siswa UPM

Salam and greetings to all.
Alhamdulillah akhirnya sampai ke penghujung jugak bakti siswa semester ni. Haha cam skema pulak tibatiba kan. Perghh gembira tak terkata sebab projek mega dah habis so tinggal sukaneka and dinner je this weekend. Senyum selebar mungkin.


Lepas habis bertungkus lumus lemas segala edarkan pamplet jalankan tugas sebagai ajk publisiti, akhirnya tugas ni dah selesai. It was fun walaupun hari Sabtu macam agak kurang aktiviti sikit tapi hari Ahad meriah. So, congratulations kepada semua ahli Zon 5 stadium MPSJ, group Baksis 28 dan para peserta yang memeriahkan suasana. It was a blast!



Perasmian with all the gimmick!


Sunday : Other group doing this gotong-royong thing.


Sunday : Our group? Lepaking at Maulana mamak stall. Bhaha. After distributing all the pamplets.


You guys are so AWESOME!


Friendship forever. Baksis group 28.



KFC model of the year!


So, yeah banyak aktiviti ada. At the outside of the stadium got booth selling something like cakes, brownies, kfc products etc etc. Got Modenas and proton too. Other than that, we have open competition. Eyh, ade pertandingan koir and it was like amazing gila semua orang! Budak sekolah convent bukit nenas yang sangat cute rasa macam nak cubit2 je tengok dorang perform and congratulations to UITM as the winner.


Then, ada dikir barat yang pesertanya jugak agak wow. Budak sekolah Alam Shah Putrajaya, UM and UPNM yang I still remember compete into this competition. UM is the winner! The rest is history bhahaha. Got pertandingan boria, tarian klasik india and apetah lagi sudah lupa. 


Ouh! Sangat gembira sebab semuanya sudah berakhir.
E.N.D


Salam.

2 comments:

IzudeanIzed said...

haha..gempak ah! haha
kitaorang kat sekolah buat motivasi and tanam pokok...
oh ko group 28 rupenya...! derma daaarah tak citer plak?

Shyra. said...

haha. aq xg derma darah la. kwn aq g la. best weyh ko g skolah!